Produkty

 

Boillíes směsi

Elizabeth
Základní charakteristikou Boilies  mixu Elizabeth  je  nutričně vyvážená směs extraktů 10 % a  20% výběrové tříděné moučky, mléčné produkty, ,ptačí zoby a složky podporující trávení.

Elizabeth gold
Boilies  obsahuje 35 % enzymaticky upravených rybích mouček, Robin,Španělský pepř, kombinace  rozpustného mléčného proteinu a rybí játrového extraktu a látky podporující trávení,  N.H.D.C . Boilie má vysokou výživnou hodnotu a ryby reagují rychle na jeho potravní signál.

Kuře
Boilies je velmi atraktivní směs na kořeněné bázi, Její účinnost je tam,, kde je potřeba ryby něčím zaujmout. Tato nástraha je založená na 3 výběrových rybích moučkách, směsi koření , extraktech na bázi jater a mořských živočichů, je doplněna o kombinaci ptačích zobů a látek podporující trávení. které jsou tepelně upraveny pro lepší stravitelnost.

Roger
je atraktivní směs na  kořeněné – rybí bázi se silným potravním signálem. Ve verzi RR je na bázi Robin Redu a verzi ŠP na bázi Španělského pepře . Tato nástraha je založená na  směsi 30 % výběrových rybích mouček,  extraktech – proteinů mořských živočichů, je doplněna o kombinaci a ptačích zobů, ořechů a látek podporující trávení. Které jsou tepelně upraveny pro lepší stravitelnost .Boilies funguje po celý rok.

Mražené Boilies

Boilie Kuře je velmi atraktivní směs na kořeněné bázi, Její účinnost je tam,, kde je potřeba ryby něčím zaujmout. Tato nástraha je založená na 3 výběrových rybích moučkách, směsi koření, extraktech na bázi jater,mořských živočichů,  je doplněna o kombinaci ptačích zobů a látek podporující trávení. které jsou tepelně upraveny pro lepší stravitelnost . Boilie funguje i bez esencí.
Doporučena kombinace esencí: Ančovička,+Máta+Ananas nebo Ančovička+Játra

Elizabeth gold
Boilies  obsahuje 35 % enzymaticky upravených rybích mouček, Robin,Španělský pepř, kombinace  rozpustného mléčného proteinu a rybí játrového extraktu a látky podporující trávení,  N.H.D.C . Boilies má vysokou výživnou hodnotu a ryby reagují rychle na jeho potravní signál.
Doporučená kombinace esencí: Ovocný mix/máta/ Játra

Elizabeth
Základní charakteristikou boilies mixu Elizabeth  je  nutričně vyvážená směs s 10% extraktů a  20% výběrové tříděné moučky, mléčné produkty, ptačí zoby a složky podporující trávení.
Doporučená kombinací esencí: Banán+Máta+Ančovička nebo Ančovička+Máta+Ananas či játra+Jahoda

Roger
Boilies Roger atraktivní směs na  kořeněné rybí bázi se silným potravním signálem. Ve verze RR je na bázi Robin Redu a ŠP na bázi Španělského pepře . Tato nástraha je založená na  směsi 30 % výběrových rybích mouček,  extraktech  proteinů a mořských živočichů,, je doplněna o kombinaci ptačích zobů, ,ořechů a látek podporující trávení, Které jsou tepelně upraveny pro lepší stravitelnost . Boilíes funguje po celý rok.
Doporučená  esence: Mořský kotejl+Betalin nebo Ananas+Banán+N.H.D.C

 Suché krmné směsi


Methotmix
Je nadupaný nejlepšími surovinami, které můžeme k vnadění použít Obsahují drcené boilies i pelety, drcené oplatky, rybí i živočišné moučky, ptačí zoby látky podporující trávení  Methotmix můžeme zatraktivnit přelitím tekutými potravami ,oleji, dipy, AK .
Druhy: Ryba, Koření, Krev

Krmítkový mix
je nadupaný nejlepšími surovinami, které můžeme k vnadění použít Obsahuje pelety, drcené oplatky, rybí i živočišné moučky, obilné produkty ptačí zoby látky podporující trávení .  Krmítkový mix můžeme zatraktivnit přelitím tekutými potravami ,oleji, dipy, AK .

  Tekuté složky

Tekutá potrava: = směs olejů,, sladidel, aminokyselin, enzymaticky upravené složky na bázi rybích složek
Tekuté Ak = sladidla, aminokyseliny,esence, enzymaticky upravené potravy

 

Dipy

Suché = extrakty,sladidla,pojivé složky,enzymatické upravené proteiny
Tekuté -= koncentrovaná tekutá potrava – zvýšené dávky esencí, atraktorů

Pelety

Peletový mix = Směs pelet různého poloměru rozpadu od 5 min do 3 hodin  

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>